© 2023 by Coach.Corp. Proudly created with Wix.com

Coaching

Du har hittat hit och sökt dig fram. Förmodligen sitter du/ni på utmaningar som du/ni för tillfället saknar kraft, tid eller pengar för att kunna lyckas med. Det bästa med att du hittat hit är att du kan sluta leta efter källan till coaching och i stället kontakta oss, så ska vi samtala med dig för att säkerställa att era utmaningar kan infrias.

                   Våra  tjänster

Idrott

 

Sccab behärskar konsten att i bakgrunden med precision grunda en professionell Elitklubb ekonomiskt, organisatoriskt och sportsligt för att lyckas fullständigt.

 

Idrotten 

erbjuder SCC både individuell coaching och coaching

av lag samt såväl coaching av sportchefer som tränare och ledning.

Vi erbjuder också skolning av sportchefer, tränare och ledare

i att vara coach.

VD program

 

VD programmet är en av våra stora tjänster för likasinnade, drygt ett år långt. Det ger access till alla delar som ingår i yrket. Tidigare deltagares resultat saknar motstycke när det gäller resultatutveckling över tid. Vad sägs om ett företag på den svenska marknaden som gick in med en omsättning på 22 milj. kr och idag är ett miljardföretag som finns i 7 länder. Eller hon som under programmet frågade sin pappa om lite hjälp med produktion. Han sa ja på en enda fråga och det öppnade upp för ett företag, som idag är etablerat world wide och som nått en nivå som för många bara är en saga eller en dröm.

 

Våra klienter går in för att förverkliga sina extrema utmaningar och kanske är du och dina medarbetare nästa framgångsrika team som når

resultat i världsklass.

Att vara partner

 

Att vara partner är första steget i

att lyckas med utmaningar eller

mål utöver det vanliga. Detta program har under 30 år vuxit sig starkare och starkare. Vi törs idag säga att förmodligen är detta kortprogram det kraftfullaste verktyget som finns på marknaden för att lyckas med utmaningar, oavsett

om det gäller att företaget har avvikelser i resultaträkningen,

att man och hustru har

svårigheter att vara sams i äktenskapet/samlevnaden eller om det gäller hälsan. Bara för att ta några exempel. Programmet är universellt och hanterar allt grundläggande för att lyckas, oavsett vad som står på spel.