top of page
Coaching
För över 35 år sedan skapade vi Skandinavisk Samtalsteknologi,  SST. SST är sannolikt den effektivaste och mest givande samtalsformen för att lyckas fullständigt med utmaningar. Våra klienters resultat är i de flesta fall oöverträffade.
image1.png
SCC AB.jpg

                     Vad är coaching?
 Det finns nästan lika många svar vad coaching är och vad den är till för som                  det finns människor på jorden.

                                            Ordet Coach !

 

Ordet coach kommer från ungerska ordet kôcs. Med ordet menas galavagn, eller egentligen var det en by som hette så.

 

Sedan har ordet färdats över Atlanten till USA. Där är ordet en diligens, en buss. Man kan se det som en metafor – en coach får en person eller grupp att förflyttas från en plats till en annan genom att nyttja det språk coachen talar. Som kusken på kuskbocken som får hästarna att nyttja sina krafter och sin uthållighet i den riktning kusken väljer.

 

Ordet coach kom in i Svensk Ordbok i mitten av -80 talet och talas allt mer utan att ordet förklarats språkvetenskapligt, distingerats. SCC har distingerat ordet coaching så att var och en fattar vad som menas med ordet. Coaching är en samtalsform som är till för att lyckas med utmaningar. Coachen leder således sådana samtal. SCCs samtal är så utformade att SCCs klienter i de allra flesta fall kommer att lyckas med sina utmaningar. Givetvis krävs en gedigen insats även av SCCs klienter för att lyckas fullständigt.

Friidrottare
Profesionell tillväxt
grupp Bonding

        Coaching är till för att lyckas välja rätt för att lyckas med utmaningar .

Idrott

 

SCC AB behärskar konsten att i bakgrunden med precision grunda en professionell Elitklubb ekonomiskt, organisatoriskt och sportsligt för att lyckas fullständigt med klubbens utmaningar.

 

Idrotten 

erbjuder SCC både coaching

av lag och individuell coaching samt coaching av sportchefer så som tränare och ledare på olika nivåer.

SCC erbjuder också skolning av sportchefer, tränare och ledare

i att vara coach.

VD program

 

VD programmet är en av SCCs största tjänster för likasinnade, drygt ett år långt. Det ger access till alla delar som ingår i yrket. Tidigare deltagares resultat saknar motstycke när det gäller resultatutveckling över tid. Vad sägs om ett företag på den svenska marknaden som gick in med en omsättning på 22 milj. kr och idag är ett miljardföretag och finns i 7 länder. Eller hon som under programmet frågade sin pappa om lite hjälp med produktion. Han sa ja på en enda fråga och det öppnade

för ett företag, som idag är etablerat world wide och som nått en nivå som för många affärsmän och affärskvinnor bara är en askungesaga eller en dröm.

Somliga av våra klienter går in för att förverkliga sina extrema utmaningar och kanske är du och dina medarbetare nästa framgångsrika team som når

resultat i världsklass.

Att vara partner

 

Att vara partner är första steget i

att lyckas med mål och utmaningar, både vanliga och extrema. Programmet har under 30 år vuxit sig starkare och starkare. Vi törs idag säga att förmodligen är detta kortprogram det kraftfullaste verktyget som finns på marknaden för att lyckas med sina mål, oavsett

om det gäller att företaget har avvikelser i resultaträkningen,

om man och hustru har

svårigheter att vara sams i äktenskapet/samlevnaden eller om det gäller hälsan. Bara för att ta några exempel. Programmet är universellt och hanterar allt grundläggande för att lyckas, oavsett vad som står på spel.

Anchor 1
bottom of page