Skandinaviskt Coaching Center team

 

Laguppställning med ett scorecard som i många avseenden är helt magiskt.

Att vara coach med framgångar som inträffar här ute är både kul, spännande och givande.

23435264_10157545383581980_7844858314534
Eduard Kaiser

Head Coach

 

En av världens först och mest skolade coacher i Sausolito i Kalifornien. Startade ett svenskt världsledande varumärke inom skidkläder, SKIYOT. Initierade Swe Alp Ski Pool tillsammans med alpina förbundets ledare på 70-talet, Calle Briant. Swe Alp Ski Pool var till för att stötta de svenska utförsåkarna så som Ingemar Stenmark och Stig Strand. Byggde i början av åttiotalet som styrelseordförande upp Tyresö rackethall, idag en av landets största. 1984, grundare och ägare till SCC. Har ett scorecard tillsammans med SCCs medarbetare och klienter, som över tid presterat resultat, hittills oöverträffade. Älskar extrema utmaningar där i stort sett allting ställs på sin spets för att lyckas. En drivkraft som Eduard levt med i snart 50 år är saknaden av avgörande samhällsförnyelse inom många livsområden. Förnyelsen kan bara ha sin start i att det råder breakdown, säger Eduard. När breakdown råder t.ex. i hälsan, gemenskapen och de ouppnådda målen, är det dax för förnyelse. Lösningen ligger i att vi alla behärskar förmågan att vara i lag med varandra och samtala fram förnyelsen, så att vi lyckas tillföra oss vad som saknas för vår gemenskap. Utan att behärska konsten att vara partner, kommer detta inte att vara möjligt.

eduard@sccab.se

Mobil: 0709-153560

facebook_untitled.jpg
Henrik Lundqvist

Coach

 

Från 1 Mars 2019 är Henrik en av SCC coacher. Henrik kommer med en lång och framgångsrik bakgrund inom idrott och affärer, både som företagare och som anställd säljchef och säljare i olika branscher. Henrik har ingått i säljledningsgrupper både på riksnivå och regionnivå och varit både sportchef, tränare och spelare på elitnivå inom fotboll och Ishockey. Henriks styrka är att skapa vinstgivande lag som tillsammans lyckas med utmaningar utöver det vanliga, både inom idrott och affärer. I slutet av åttiotalet blev Henrik med sitt dåvarande företag klient till SCC och har som sådan deltagit i de flesta av SCCs program. Nyttan var enligt Henrik exceptionellt stor för affärsverksamheten och familjen. Samtidigt framhåller Henrik att han gick in för att skola sig i SCT, Skandinavisk Coaching Teknologi, i avsikt att senare i livet övergå till att vara coach. 


Som coach är Henrik noga  med att det ska vara en så hög utdelning som möjligt utifrån den potential som finns. Dina utmaningar ger oss  tillfälle att tillsammans uppnå det ni är angelägna om att lyckas med, säger Henrik.

henrik@sccab.se

Mobil: 0722069095

image1.png